instagram-foto-interieur1

 

Ik ben gek op Instagram. Leuk om die momenten terug te kunnen kijken. Als je hele mooie foto’s hebt wil je ze misschien niet alleen bekijken op een scherm, maar ook in het echt. Door foto’s af te drukken kun je ze een leuk plekje geven in huis. Die vierkante foto’s staan heel decoratief, maar ook polaroid foto’s kun je hier goed voor gebruiken.
Doe je instagram foto’s of polaroids bij elkaar in een collage voor een speels effect. Houd je meer van strak? Hang ze dan op in rechte lijnen. Hang de foto’s onzichtbaar op met kneedgum, of voeg er juist iets aan toe door ze vast te maken met washi tape. Hier kun je zelfs hele omlijstingen mee maken als je dat leuk vindt. Je kunt ze natuurlijk ook gewoon in een  leuke fotolijst hangen. Mooi met een paar foto’s, of juist een hele muur vol! Voor een rustiger geheel kies je foto’s met ongeveer dezelfde kleuren, of zet je foto’s eerst om in zwart wit.

 

zwart-wit-foto-collage polaroids-rij-muur  polaroids-collage4 polaroid-muurinstagram-foto-clip    instagram-foto-lijn instagram-foto-om-deurpost instagram-foto-omlijst-met-tape instagram-foto-tape-muur instagram-fotos-in-lijsten instagram-fotos-muur instagram-kunst-muur muur-fotos-instagram-tape5 muur-vol-instagram-fotos collage-muur-fotos collage-muur-instagram-fotos fotos-instagram-muur